Monday, September 3, 2007

Ausgebackene Morchen (Baked Mushrooms)

Gebacken Morcheln

Nimm kleine Morcheln und wasch sie ganz sauber und schneid die Stiele ab. Und mach einen dünnen Teig as weißem Mehl und gieß ein wenig Wein daran, und färb ihn und wurze ihn und zeih die Morcheln dadurch und back sie in einer Pfanne.

For 6 (for 20; for 60) Ingredient
250 g (750 g; 1.5 K) Mushrooms
90 g (200 g; 600 g) Flour
½ cup (1 ½ c; 4 ½ c) Wine, White
10 g (40 g; 120 g) Oil
1 (3; 9) Egg, separated
1 portion (3 portions; 9 portions) Saffron
1 pinch (1/8 tsp; ¼ tsp) Salt
1 bunch (1 ½ bunches; 3 bunches) Parsley, chopped finely
Fat for frying

Wash the fresh mushrooms thoroughly. Stiffen egg white slightly. Make dough with the rest of the ingredients and then add egg white. Draw mushrooms through the dough and fry in hot fat until golden brown.

NFN: This was fun. I would recommend making sure there is plenty of paper towels to absorb the oil after frying.

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